снимка: live.varna.bg

Портних говори за повдигнатото му обвинение

Кметът на Варна Иван Портних не е ходил на разпит, а обвинението му е било повдигнато с изпращане на документите, които е трябвало да му връчат от прокуратурата. Това обяви той на брифинг, на който разясни своята гледна точка за повдигнатото му обвинение за аварията във Варненското езеро.

 „Съвсем скоро ще стане ясно кой кого е трябвало да уведоми и е уведомил за аварията”, отбеляза Портних. Той изтъкна, че няма никакво участие в изграждане на авариралата тръба, което е станало по време на управлението на Тройната коалиция.

„С интерес наблюдавам състезанието на разни политици, извадени от нафталина, и такива, които са се запътили натам, да обясняват кой има по-големи заслуги за разкриването на всякакви детайли с тръбата във Варненското езеро”, коментира кметът.

Темата за изграждане на втори мост на Варненското езеро е спряла да съществува за управляващите. Не се говорело вече и за състоянието на Аспаруховия мост.

„Промяната за региона се изрази в спиране на строителството на магистрала „Хемус”, която е толкова важна за Варна”, отбеляза кметът на морската столица.

Прочетете също

Свързан с убийство произвежда рекламните материали на ГЕРБ за изборите

Бизнесменът Георги Тучев, шеф на фирма „Готмар” в Съединение, свързан с убийството на пловдивския митничар …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com