избори

ВМРО сами на изборите

ВМРО ще участва самостоятелно на изборите за нов парламент през април. Изпълнителната комисия на партията стигнала снощи до това решение с 18 на 3 гласа.

„Това е! Всяко начало има и своя логичен край. ВМРО поема път към самостоятелно явяване на парламентарните избори на 4 април. Показахме, че можем на два вида избори през 2019 г. – евро и местни.  И се справихме много добре“, написа пр-ът на партията Екатерина Анева.

С това действие Коалицията „Обединени патриоти“ престава да съществува. Новината потвърди и организационният секретар на партията Юлиан Ангелов с думите, че самостоятелното явяване на ВМРО е мотивирано от нашето желание на структурите на ВМРО и постигнатите резултати, които ВМРО направи на евроизборите и на местните избори. ВМРО благодари на НФСБ за съвместната работа в 43-ото и 44-ото Народно събрание, която беше увенчана с множество успехи.

Зам.-председателят на партията Искрен Веселинов обясни, че причината за раздялата с НФСБ не е конфликт, е резултат от настояване от структурите и нови стратегически цели, които си поставя ВМРО.

Прочетете също

Поискаха ареста на премиера на Израел и лидерите на „Хамас“

Главният прокурор на Международния наказателен съд Карим Хан заяви днес, че иска да бъдат арестувани …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com