Grand mall

Варненски молове искат незабавно отваряне

Два от варненските молове се присъединиха към призива на Българската асоциация на ритейл центровете за бързо отваряне на моловете у нас.

Гранд мол въведе драконовски мерки за хигиена и дезинфекция още преди началото на извънредното положение за COVID 19. Проведе и социална кампания „Модата ще почака“ по време на първия локдаун, в която призова варненци да имат търпение и да бъдат отговорни. Търговският център изпълни своя дълг, но вече няма никакви причини да се отлага неговото отваряне, както и отварянето на всички други молове в страната”, изтъкват от най-големия шопинг център в града.

„Направихме и продължаваме да правим всичко за вашата сигурност и безопасност. Не получаваме отговор и логично основание да продължим да сме затворени. Ние сме част от обществения живот. Ние искаме да даваме възможности за бизнес и работа. Време е да живеем и работим в новата нормалност. Следваме всички предписания на институциите и призоваваме за отваряне”, е позицията на Делта Планет мол.Delta Planet mall

Продължителното затваряне на моловете се отрази катастрофално на финансовото състояние на всички, опериращи в ритейла бизнеси, чиито инвестиции допринасят значително за благосъстоянието на икономиката на страната ни. Толкова много специалисти в момента стоят без работа. А aко продължат да бъдат затворени, още много ще изгубят препитанието си.

„Не са ни известни медицински доказателства и научни изследвания, които установяват, че в моловете рискът от заразяване е по-голям, отколкото всяко друго място за пазаруване, което не е затворено със заповед” , изтъкват още от търговските центрове. 

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com