снимка: Министерство на туризма

Скандинавски блогъри на опознавателен тур у нас

Представители на водещи медии, блогъри и инфлуенсъри от Дания, Норвегия, Швеция и Финландия посетиха България по покана на Министерство на туризма на опознавателни турове на тема „Българско Черноморие“ през миналата седмица.

Опознавателните турове са част от интегрирани комуникационни кампании, които Министерството на туризма осъществява на пазари Дания, Норвегия, Швеция и Финландия през изминалата 2020 г. и тази година.  Акцентира се върху популяризиране на страната ни като сигурна и безопасна дестинация с разнообразни възможности за туризъм.

Сред посетените места бяха София, Варна, Несебър, Балчик, Калиакра, Тюленово, голф курсове, морски и СПА курорти по Черноморието и други, като бяха организирани посещения в културно-исторически обекти, винени дегустации в традиционни български винарни, голф уроци и редица други атракции, представени бяха традиционни български ястия, традиции и обичаи като хоро и нестинарство.

Участниците споделят своите впечатления от България, като активно публикуват снимки, видеа и положителни коментари в своите социални канали, което затвърждава положителния имидж на страната ни като избор за безопасна почивка.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com