плаж Варна
снимка: varna.news

Определиха концесионерите на три варненски плажа

„Миг Варна 2014“ ЕООД е определен за концесионер на морски плаж „Сахара 2“ във Варна. Концесията е за срок от 20 години, като размерът на първото годишно концесионно възнаграждение е 38 154 лева без ДДС, реши Министерски съвет на днешното си редовно заседания.

Инвестициите, свързани с подобряване на облика и с организация на санитарно- хигиенното поддържане на плаж „Сахара 2“ за срока на концесията са в размер на 144 313 лв. с ДДС.

„Миг Варна 2014“ ЕООД е определен също за концесионер на морски плаж „Офицерски – запад“. Размерът на годишното концесионно възнаграждение за първата година е в размер на 14 662 лв. без ДДС.

„Кънпет 17“ ЕООД е определен за концесионер на морски плаж „Офицерски – изток“.Годишното концесионно възнаграждение за първата година е в размер на 18 858 лв. без ДДС.

„Съмъртийм“ ЕООД е определен за концесионер на морски плаж „Робинзон“, община Несебър, област Бургас. Концесионерът се избира за срок от 15 години, като размерът на първото годишно концесионно възнаграждение е 66 089 лв. без ДДС.

„Съмъртийм“ ЕООД е определен също за концесионер на морски плаж „Кранево – централен“, община Балчик. Концесионерът се избира за срок от 20 години, като размерът на първото годишно концесионно възнаграждение е 119 387 лв. без ДДС.

„Палма 2019 Тоталс“ ДЗЗД е определен за концесионер на морски плаж „Кранево юг- 1“, община Балчик, област Добрич. Концесионерът се избира за срок от 20 години, като размерът на първото годишно концесионно възнаграждение е 22 164 лв. без ДДС.

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com