снимки: Ивайло Маринов

Кметът на „Аспарухово“ бесен на ВиК

Кметът на варненския район „Аспарухово” Ивайло Маринов използва социалните мрежи, за да изрази недоволството си от действията на ВиК-Варна след извършени от тях ремонти.  

Повод за недоволството на Маринов са създадени проблеми с инфраструктурата. Водоснабдителното дружество ремонтирало спешно на ул. „Искър“, като реагирало бързо за  отстраняване на теча. След себе си обаче ВиК оставили безобразие, по думите на районния кмет.  Към днешна дата положението е все още трагично.

Подобно е положението и в района на „Лидл“. Отстранена е авария през почивните дни. В момента трасето е с невъзстановена настилка. Този тротоар е изграден по оперативна програма и има устойчивост, периодично се обследва от междуведомствена комисия. Недопустимо е да бъде оставен в това състояние. Тротоарът се използва включително от незрящи деца, посочва Маринов.

„Не е мой ангажимент да чистя след всяка фирма и да правя ремонт на ремонтите. Моля, от ВиК да си довършат ангажиментите, вместо да ми обясняват, че дъждът ще отмие калта от улиците и да се надяват, че някой друг ще свърши тяхната работа”, заявява кметът на „Аспарухово”.

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com