Биляна Раева от ГЕРБ агитира незаконно за себе си

Бдителни варненци изловиха Биляна Раева от ГЕРБ да агитира за себе си незаконно в деня на балотажа. На снимката се вижда как кандидат-кметицата на ГЕРБ за районен кмет във Варна подвежда гласоподаватели да гласуват за нея с номера на ГЕРБ.

Тя не казва на хората, че е кандидат, а се прави на наблюдател. Припомняме, че Изборният кодекс забранява агитация на кандидатите за тях самите и за техните партии в деня на вота.

Биляна Раева обаче гази закона и се прави на обикновен гражданин. Обясняваше на хората, които са край нея, да изберат нейния номер. Възмутително! Това разказват в мейла си до редакцията гражданите, които ни изпратиха тази снимка. Те са гневни, че Раева иска да става районен кмет във Варна, но използва незаконни методи. Ако сега лъже и ни манипулира, какъв кмет ще бъде тази жена на района си?!, питат хората в електронната ни поща.

Към момента битката във Варна е оспорена. Привържениците на досегашния кмет правят всичко възможно с притискане и заплахи да изкарват служителите на общината да гласуват в негова полза. Служителите на общината обаче, подложени от 10 години на натиск и тормоз, не желая да се поддадат на контролирания вот и да участват в него.

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com