Аспарухов мост
снимка: varna.news

Аспарухов мост потъна в мрак за пореден път

Липсата на осветление по голяма част от Аспаруховия мост в последните дни е заради кабелна повреда. Осветлението е вече възстановено, информира кметът на Район „Аспарухово” Ивайло Маринов.

Проблемът възникнал при разкопаване за полагане на кабел по пътя за „Галата”, извършено от частна фирма. Проводникът, осигуряващ светлината по моста, е бил нарушен на множество места, обяснява Маринов с пост във Фейсбук.

Кметът заяви, че ще се търси отговорност от съответната фирма.

Отстранени са авариите на уличното осветление в района на „Джанавара“ по улиците „Калач“, „Новгород“ и „Кишинев“, както и на ул. „Ростов“, ул. „Орел“ и ул. „Белгород“. Работи се и по авариите на ул. „Места“, част от ул. „Кирил и Методий“ и отстраняване на единични повреди в районите на „Галата“ и „Боровец“.

„Информацията, подавана от гражданите, ни помага да отстраняваме проблемите възможно най-бързо след тяхното възникване. Благодаря за сигналите, по този начин всички ние взаимно си помагаме. Но там, където се знае, че проблемът е по-сериозен и неведнъж сме обяснили както причините за възникването му, така и че отстраняването му изисква повече време. Да се насажда погрешно впечатление за бездействие и безхаберност е вредно за всички”, отбелязва кметът на „Аспарухово”.

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com