Коледа
снимка: pixabay.com

Уникално събитие ще зарадва варненци за Коледа

По Коледа стават чудеса! Това ще се докаже и тази година, независимо от пандемията. От 21-ви до 31-ви декември на Ледената пързалка в „Младост“ варненци ще могат да се запознаят с търсенията на десетки майстори на ръчно изработени артистични предмети.

„Годината бе трудна. Нека поне в края да се усмихнем и си подарим една по-нормална Коледа“, споделя Нина Урумова, създател на уникалния арт фестивал „Сръчко“, на който и тази година ще се представят създатели на неповторими уникати.

Години наред фестът подава ръка на майстори на ръчно изработени стоки, на творци, които влагат душа и сърце в своите произведения. Предоставя поле за изява на майстори, които предлагат ръчно изработени творби. Целта е подкрепа на занаятчиите и творците.

Поредното издание ще премине при спазване на всички изисквания на здравните власти за запазване живота и здравето на хората.

До момента арт фестивал „Сръчко“ се е провел шест пъти на територията на Варна. Той се е доказал като привлекателно място, като сборен пункт на творци, както от страната, така и от чужбина, което е в пълен синхрон с мотото на Европейския съюз – „Обединени в многообразието“.

Арт фестивалът „Сръчко“ се утвърди като любимо място на варненци и гостите на града, на което те се запознават с творческите търсения на хората, практикуващи изящни и приложни изкуства.

Прочетете също

Защо ГЕРБ избира компрометирани хора за водачи на листи?!

Борисов явно разчита на късата памет на своите избиратели, за да пробута късата си скамейка …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com