Туристическият портал на Варна достигна 11 милиона посетители

Туристическият портал на Варна достигна 11 милиона посетители

Туристическият портал на Община Варна –  VISIT.Varna.bg, който е с изцяло обновена визия от юли 2020 г., достигна аудитория от 11 милиона уникални посетители за 2020 г., като само за 6-те месеца от стартирането си сайтът генерира 8 милиона посещения, съобщават от дирекция „Туризъм“.

VISIT.Varna.bg  е създаден през 2014 г. и достига до потребители от 190 държави. Той привлича с рубрики, снимки и видеа, даващи информация за забележителностите в морската столица, начините за придвижване в и около града, за атракции, музеи, храмове, паркове, галерии, арт пространства и възможности за спорт.

След направената през 2020 г. цялостна оптимизация на визията и структурата на сайта, с включване на нови рубрики и модули, се наблюдава значителен растеж на посещаемостта. Доразвити са секциите за туристически маршрути, събития от културния и спортния календар на Варна, както и модулите в услуга на туристическия бизнес с възможност за директни запитвания към обектите. В сайта безплатно могат да се регистрират обектите за настаняване и заведения за хранене и развлечение в полза на потребителите.

Информацията се актуализира ежедневно в полза на жителите и гостите на града.

Прочетете също

Задържаха трима за купуване на гласове в София

В София задържаха трима за изборни престъпления в няколко софийски квартала. В рамките на извършени …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com