Третират с уникален препарат варненски забавачници

Третират с уникален препарат варненски забавачници

Започна третирането на варненските детски градини и училища с уникалната нано технология, която пази от над 20 вируса и бактерии в рамките на година след обработката.

Сред първите обработени с високотехнологичния препарат са сградите на Детака градина „Гълъбче“ и СУЕО „Ал. С. Пушкин“ (Руското училище). Безспорен пионер обаче в прилагането на технологията е варненската математическа гимназия „Д-р Петър Берон“, която е обработена с уникалната нано технология още през септември миналата година.Третират с уникален препарат варненски забавачници

Уникалността му се състои в това, че веднъж нанесен върху дадена повърхност, дълготрайността му на въздействие е минимум 1 година, с 99,9% унищожаване на бактерии, гъбички, плесени, съответно също и на Covid 19, Инфлуенца Тип А, SARS и Covid.

Продуктът създава защитен слой върху всякакви повърхности, като работни плотове, врати, столове, бюра, стени, тоалетни помещения, складове както и работни помещения. Безпроблемно защитава абсорбиращи повърхности, като текстил, кожа и филтри, създавайки същото трайно анти-бактериално покритие. Защитавайки всички тези повърхности, той прави нуждата от използване на други дезинфектиращи препарати излишна.

Очаква се поетапно във Варна да бъдат обработени всички детски градини и училища, както това е направено в други градове на страната.

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com