ms

Спорт, заведения до 22.30, молове без струпване на хора

В четвъртък окончтелно ще е ясно какво отваря от февруари. Основните предложения са да отворят фитнесите, ресторантите с половин капацитет, с работно време до 22,30ч. и моловете, но без да има струпване.

При нов ръст на заболеваемостта ограниченията ще се върнат.

Разхлабването на мерките за фитнесите и спорта трябва да се въвежда паралелно с възстановяването на присъствените занимания в училищата, смята премиерът, който свика специално съвещание.

Трайна е тенденцията за справяне със заболеваемостта с коронавируса. Добрите данни ни дават основание да обсъждаме с министри и НОЩ разхлабване на противоепидемичните мерки в определени сектори, посочи Борисов.

Обмисля се от началото на втория учебен срок по определена схема да бъде възстановено присъственото обучение на ученици от 5 до 12 клас.

Магазините в моловете да могат да работят при ясно определен компромисен начин, но без местата, на които се събират много хора вътре около заведенията за хранене и без детските кътове.

Спекулациите в публичното пространство за това, че сме избрали или заложили на определена фирма за ваксини, категорично не отговарят на истината, каза Борисов. И увери, че на всеки ще бъде поставена тази ваксина, която той пожелае.

Прочетете също

Поискаха ареста на премиера на Израел и лидерите на „Хамас“

Главният прокурор на Международния наказателен съд Карим Хан заяви днес, че иска да бъдат арестувани …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com