Варна туризъм
снимка: varna.news

Рекламираха Варна пред руски туроператори

Готовността на Варна и курортите по Северното Черноморие да посрещнат туристи през новата година бе акцент на онлайн среща с представители на Асоциацията на туроператорите в Русия (АТОР).

Събитието, организирано от Посолството на Република България в Руската федерация и АТОР, премина под надслов „Как Българското Черноморие се готви да посрещне руски туристи през 2021 година„. Водещ на събитието бе Катя Жекова, първи секретар и аташе по туризъм към посолството, а приветствие към участниците отправи кметът на Варна Иван Портних.

По време на срещата представители от дирекция „Туризъм“ при Община Варна поставиха акцент върху осигуряването на безопасни условия за почивка в туристическите комплекси, възможностите за отдих и развлечения в региона. Представени бяха рекламни клипове на „Златни пясъци“, „Св. Св. Константин и Елена“, „Албена“.

Подчертано бе, че Варна се развива и като дестинация за 4 сезона – чрез надграждане на богатия културен календар, в който са включени много престижни фестивали, с привличане на престижни спортни състезания, на международни научни форуми и конференции.

Прочетете също

Защо ГЕРБ избира компрометирани хора за водачи на листи?!

Борисов явно разчита на късата памет на своите избиратели, за да пробута късата си скамейка …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com