Приятелка на убитите във Варна: Диляна получаваше системно заплахи от Димитър

Любовна драма с трагичен край. Това е една от основните версии за двойното убийство и последвало самоубийство, което разтърси Варна в сряда около обяд.

40-годишният Димитър и бившата му приятелка 23-годишната Диляна са две от жертвите в трагичната история. Третият труп е на кипърец с шведски паспорт, който най-вероятно също е имал отношения с Диляна. Според една от версиите Димитър убива бившата си приятелка и другия мъж,а после се самоубива.

„Той я заплашваше. На нея, не знам, това забавляваше ли я, тя също го провокираше. Искам само да кажа на всички момичета, които имат подобна връзка, че тези заплахи не са шега и просто да внимават“, разказа приятелка на двойката

Сред основните версии, по които работи полицията е двойно убийство с последвало самоубийство. Десислав Димитров- друг техен приятел, не вярва Димитър да е отнел живота на момичето, а след това и своя.

„Повече от 2 години бяха заедно, бяха в близки отношения. Разделиха се преди няколко месеца. Оправиха се за малко. След това пак имаше някакви драми, лични драми някакви. Накратко, това е една любовна драма, с много трагичен край“, сподели Десислав.

Освен по тази, следствените органи работят и по още няколко версии. По непотвърдена информация, в апартамента е имало и още двама души – мъж и жена. Районът около сградата, в която беше извършено престъплението, продължава да бъде отцепен, а работата по случая продължава.

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com