Ледените фигури в "Аспарухово"

Поставиха ледени фигури на 5 места във Варна

От днес  по райони са поставени и красиви ледени фигури, част от богатата празнична украса за Нова година. Те са изработени от устойчив кристален лед и изобразяват надпис „Варна” и годината „2022”. Високи са 130 см и дълги 200 см, тежат 500 кг.

В „Одесос” фигурите ще бъдат на пл. „Независимост”, в „Приморски” – на Червения площад, в „Младост” – пред централния вход на новия парк „Възраждане”, от страната на бул. „Република”, в район „Владислав Варненчик” – до параклис „Свети Мина”, а в „Аспарухово” – до читалище то.

Първите минути на Новата 2022 година във Варна ще бъдат посрещнати със заря от различни локации в петте района на града.

В “Одесос” зарята ще бъде изстреляна край сградата на Окръжния съд; в “Приморски” – близо до Паметника на българо-съветската дружба – между бул. “Васил Левски” и ул. “113-та” и ул “102-ра”; в “Младост” – край скейт парка; в район “Вл. Варненчик” – на паркинга край читалище “П. Р. Славейков”; в “Аспарухово” – в двора на ОУ “Христо Ботев”.

И тази година няма да има празничен концерт в новогодишната нощ на пл. “Независимост”. Причината са противоепидемичните мерки срещу разпространението на Сovid-19.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com