договор ръце
снимка: pixabay.com

Международен форум на млади предприемачи във Варна

Варна ще бъде домакин на петото издание на Балканската конференция на Международната младежка камара. Тя ще се проведе в периода 29 април -1 май.

Балканската конференция е събитие на JCI посветено на млади и начинаещи предприемачи и професионалисти, както и на настоящи и бъдещи JCI лидери от региона.

Участие в събитието ще вземат близо 150 делегати от 15 държави. Освен от държави от Балканите, в събитието участие ще вземат и делегати от Германия, Белгия, Полша, Чехия, Естония, Великобритания и др.

На събитието ще присъстват и редица официални лица на организацията – Световният президент Архенис Ангуло от Венецуела, Главният секретар Кевин Хин от Монако, Изпълнителният вицепрезидент за Европа Йенни Алстед от Швеция, вицепрезиденти от Европа и др.

В рамките на три дни ще се обмени бизнес ноу-хау, ще се обсъдят важни теми, свързани с овластяването на жените в бизнеса и добри практики за проекти и инициативи на JCI организациите в региона, ще се предоставят различни обучения, които да подпомогнат за развитието на младите хора в региона.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com