Проектът за бъдещия варненски небостъргач
снимка: Варненска строителна компания

Хотел и търговски център в бъдещия варненски небостъргач

Проектът за бъдещия варненски небостъргач предвижда в 140-метрово здание да има 4-звезден хотел, търговски център, супермаркет, фитнес зала, ресторант и кафене. Те ще са разположени на първите четири нива, а останалите ще са за жилища и офиси, разкриха от Варненска строителна компания.

Мястото, на което е предвиден да се появи небостъргачът по проект, е на кръстовището на бул. „Цар Освободител“ и ул. „Битоля“, срещу болница „Св. Анна“ и до магазина на „Лидл“. В момента на терена, предвиден за 140-метровата сграда, има бензиностанция.Проектът за бъдещия варненски небостъргачПроектът „Astral Tower“ е съчетание от две свързани помежду си сгради. По-ниската е 10-етажна, докато високата ще разполага с 40 етажа и ще се извисява на височина от 140 метра.Проектът за бъдещия варненски небостъргач

В сградата е предвидено да има високоскоростни асансьори и системи за изхвърляне на отпадъци. Във фасадата ще бъде интегрирано LED осветление, като използвайки светлинен дизайн, през нощта то ще се превръща в светлинно шоу. Ще има и обширен зелен покрив и обществена зелена покривна тераса между двете сгради.

Сградата е прецизно проектирана от едно от най-реномираните имена в сектора – Архитектурно студио “STARH”. Архитектурният дизайн внушава модернизъм и комфорт. Това ще е първият проект в град Варна, който ще се изгради според най-високите международни стандарти, допълват от строителната компания.

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com