разбита кола
снимка: varna.news

Бум на разбити коли във Варна

Зачестяват посегателствата върху паркирани коли в морската столица. Освен в кварталите, леки автомобили все по-често напоследък се разбиват и в центъра, става ясно от публикации на потърпевшите собственици в социалните мрежи.

През почивните дни апаши са посегнали на коли, паркирани до Градската художествена галерия и близо до общината. В последните дни заради дребни кражби са били разбити коли, паркирани около Лятно кино Тракия, в кв.”Левски” и до Мебелната палата в кв.”Младост”.

Разбиват се както нови, така и по-стари автомобили. Обикновено се крадат автомобилни части и вещи, оставени от собствениците на видимо място в колите. Жертва на апашите стават и аудио системите.

„Районите са толкова много вече, че все повече намирисва на поръчка от стъкларската гилдия”, гласи един от коментарите в социалните мрежи. Факт е, че след подобно посегателство хората първо отиват в автосервиз за ново стъкло.

Не всички споделят, че съобщават в полицията. Причината е, че не вярват, че престъплението ще бъде разкрито.

Миналата седмица обаче бе установен и задържан 24-годишен мъж, извършител на посегателство над повече от 7 автомобила в района на Колхозния пазар. Извършителят се оказа известен на МВР. След като бе задържан, бе приведен в специализирано болнично заведение.  

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com