електропровод

Без планирани прекъсвания на електрозахранването по празниците

До 3 януари няма да се извършват ремонтни дейности по мрежата в Североизточна България. Не се предвиждат планирани прекъсвания на електрозахранването на клиентите, информират от Електроразпределение Север.

В навечерието на коледните празници ще бъдат финализирани или временно прекратени текущите етапи от инвестиционни и ремонтни проекти на дружеството по рехабилитация на мрежата.

Диспечерските центрове на електроразпределителното дружество следят денонощно, без почивен ден за непредвидени аварийни ситуации по съоръженията. По празниците дежурен мениджърски състав ще координира при необходимост действията на екипите при прекъсвания на електрозахранването поради повреди и вследствие на усложнена метеорологична обстановка. 61 дежурни екипa на електроразпределителната компания са в готовност да реагират своевременно при необходимост. Те са оборудвани със съвременна специализирана техника, пълен набор от инструменти и лични предпазни средства, задължителни в работата им по съоръжения под напрежение.

На разположение на клиентите на ЕРП Север, за подаване на сигнали в случаи на непредвидени смущения в електрозахранването и за информация, е денонощната телефонна линия 0700 1 61 61.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com