samolet

България и Русия се надяват скоро да има полети между държавите

Вицепремиертът Марияна Николова изразила надежда пред руския посланик Анатолий Макаров скоро да бъдат възобновени пътуванията между двете държави, тъй като Русия продължава да е сред най-важните пазари за българския туризъм.
Туристическите пътувания между двете страни все още са забранени, но въпреки това Министерството на туризма работи за задълбочаване на сътрудничеството с Русия, както на държавно, така и на бизнес ниво.

Консулските ни служби в Москва, Санкт Петербург и Екатеринбург са готови да започнат бързо и безпроблемно да издават на туристически визи при отваряне на границите между двете страни за обмен на туристи. Националният превозвач Bulgaria air също бил готов да започне полети между България и Русия след обявяване на възстановяване на полетната програма между двете страни.

А спред руския дипломат българските курорти били много важни за руските граждани. От изключително значение било и да се поддържа активно взаимодействие между двете държави, въпреки пандемията от коронавирус. Той изразил надежда, че предстоящата 2021 година ще бъде по-добра от тази.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com