letishte

80 на сто спад в полетите до Варна и Бургас

Спадът на полетите до Варна и Бургас е около 80 на сто. Според Франк Кванте, главен изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД вече се работи по подготовката за следващата година, като се наблюдават положителни тенденции в резервациите за полети от някои дестинации – Полша и Германия. Записванията са почти на нивата от 2019 година

Франк Кванте информирал ресорния вицепремиер и министър на туризма Марияна Николова, че започва подготовката за възможността на двете летища да се правят бързи тестове. В момента има организация на тестване на пътниците с ПСР.

По думите на Марияна Николова безпрецедентният спад в международните пътувания, по някои изчисления представляващ повече от 70 на сто спрямо миналата година, и различните ограничения за пътуване, намалили значително обема на пътникопотоците. А забавянето на международните пътувания и посещения ще има опустошителен ефект върху туризма и националните икономики на редица държави от цял свят.

Марияна Николова се обявила за адаптиране на ограниченията за пътуване, за да се отговори на специфичните рискове за здравето на пътниците и за приемащите дестинации, като същевременно бъде улеснено пътуването за тези, които отговарят на въведените изисквания.

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com