юмрук
снимка: pixabay.com

47-годишен преби до смърт жена си във варненско село

47-годишен мъж е обвинен в убийство на жената, с която съжителствал на семейни начала. Престъплението е извършено в условията на домашно насилие по особено мъчителен за убитата начин и с особена жестокост.

Според обвинението, 32-годишната жена, с която от няколко години съжителствал Антон, била пребита и починала на 11 юли миналата година в с.Аврен. Макар след побоя жената да се движела и говорила, заключението на съдебно-медицинската експертиза сочи, че смъртта й е настъпила вследствие на травматични увреждания в резултат на нанесените удари.

След извършените множество следствени действия, вчера на Антон е било повдигнато обвинение за убийство. За това престъпление се предвижда най-тежкото възможно наказание – лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

В хода на разследването обвиняемият е заявил, че страда от психическо заболяване. Доказателства за това твърдение обаче не бяха представени.
Назначените съдебно-психиатрични експертизи са категорични, че Антон Т. е осъзнавал постъпките си и е можел да носи отговорност за тях.

С решение на Варненския окръжен съд, от днес 47-годишният мъж е задържан под стража.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com