съд дело
снимка: pixabay.com

1500 лева глоба за хулиган, скочил на полицаи

43-годишен мъж бе осъден за възпрепятстване на служители на реда и хулиганство на публично място. Пред Варненския районен съд мъжът призна вината си и бе наказан с 1500 лева глоба.

В следобедните часове на 5 април тази подсъдимият  се намирал до паркиран неправилно върху жълта маркировка автомобил с чужда регистрация в централната част на Варна. Отказал да изпълни разпореждането на служители на Общинска полиция да предостави документите си и тези за автомобила, като вместо това демонстративно се качил в колата и предприел маневра на заден ход. Намиращият се непосредствено зад автомобила полицай опрял длани върху колата и дал знак на водача да спре.

Подсъдимият слязъл и започнал да блъска служителите в опит да ги отстрани от пътя си и да потегли, започнал да отправя обиди и заплахи, като отново отказал да представи документите си. Продължил да се държи вулгарно и непристойно, като отправил обиди и закани за саморазправа и спрямо другия полицейски екип, пристигнал на място за съдействие, поради което бил задържан и отведен с белезници.

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com