Николай Капитанов

„Да,България“ във Варна с нов председател

Общинският съветник Николай Капитанов е новият председател на варненската организация на „Движение Да, България“. С този избор той става и съпредседател на Демократична България – Варна, заедно с председателя на ДСБ в морската столица Васко Василев.

В Изпълнителнителния съвет на „Да, България” –  Варна бяха избрани Николай Танчев, Росица Недева, Пламен Китипов, Адриан Миков, Мирослава Стратева и Нелко Начев. Беше изразена благодарност за работата на досегашните членове на ръководството Йордан Филчев, Васил Андров и Деян Стоянов.

Новоизбраният председател Николай Капитанов очерта приоритетите в работата на новото ръководство – създаване на експертни групи, които да подпомагат дейността на общинските съветници, работа за отваряне на общината към гражданите и включването на варненци в повече инициативи за местно самоуправление, защита и разширяване на зелената система на града, работа за развитие на местни приоритетни сектори като туризъм, транспорт, хай-тек иновации и международно сътрудничество.

Прочетете също

Фицо дойде в съзнание

Словашкият премиер Роберт Фицо, който вчера беше тежко ранен при опит за убийство, дойде в съзнание …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com