Все още работят по коалиционното споразумение

Продължава изчистването на всички детайли и по структурата на самия кабинет, и по начина, по който ще се случва управлението оттук нататък. Води се активен диалог с абсолютно всички партньори, обясни Калина Константинова от „Продължаваме промяната“ по bTV . Според нея всички промени, които стават в последните дни не са конфликти, а за прецизиране на текстове и конкретни мерки

Тя заяви, че няма спорове по отношение на министерските постове.
Надявам се одобрението от останалите лидери на политическите партии да доведе до подписване на споразумението и да го представим публично, посочи Калина Константинова.

Тя беше категорична, че към този етап на преговорите всяка партия ще има вицепремиер. А на въпрос дали е получавала предложение за министерски пост тя отговори, че предложение трябва да се отправи към конкретен човек, след като всички органи са се съгласили около конкретна кандидатура и задачи.

Като се има предвид, че споразумението не е подписано и кандидатурите са все още по-скоро предложения, не бих казала, че от коалиционните партньори към мен е отправено предложение. , заяви Константинова.

По думите ѝ иновациите ще бъдат приоритет на това управление. В този смисъл тя потвърди, че се обсъжда да има министерство на иновациите.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com