юмрук
снимка: pixabay.com

Варненец заплаши с киселина бившата си жена

41-годишен варненец отива на съд за закани за убийство, отправени към бившата му съпруга и двама нейни близки, съобщиха от Районна прокуратура – Варна.

На 22 май миналата година  пострадалите мъж и две жени се намирали в дома на една от жените. Тя живеела на адреса, след като в края на 2019 година се разделила със своя съпруг – обвиняемия Т.Ж. Близките били поканени, тъй като жената се страхувала, че бившият й мъж може да дойде и да прояви спрямо нея агресия, която многократно проявявал преди това.

Около 03:50 часа на 23 май обвиняемият, след употреба на алкохол, пристигнал на адреса, проникнал нерегламентирано през терасата на жилището, взел тръба от прахосмукачка и влязъл в спалнята. Там той видял семейството приятели на бившата му жена и започнал да удря с тръбата спящия мъж, да псува и да заплашва.

От силния шум, бившата жена на Т.Ж. се събудила и отишла да види какво се случвало. Щом обвиняемият я видял, тръгнал към нея, блъснал я в гърдите, заплашил я, че щял да я залее с киселина и да я захвърли в кладенец. Жената успяла са избяга и да се затвори в детската стая.

Агресорът излязъл от къщата. но продължил да отправя заплахи. След това се върнал пред входната врата, като не спирал да я рита с крака и да заплашва на висок глас, намиращите се в къщата мъж и две жени, с думите: „Мърши, ще ви избия…“.

Предстои насрочване на делото. Ако 41-годишният мъж бъде признат за виновен, той може да получи наказание до 6 години затвор.

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com