плаж
снимка: varna.news

В туризма и това лято ще се разчита основно на българите

Важно е всички – държавни и местни институции, контролни органи и представители на бизнеса, да работят в синхрон, защото само по този начин можем да гарантираме сигурно и безопасно пътуване и почивка за туристите, както и спазване на правилата. Това заяви вицепремиерът и министър на туризма в оставка Марияна Николова по време на срещата си с представителите на туристическия бранш и контролните органи във Варна.среща туризъм

Министерството вече е стартирало множество рекламни кампании за представянето на дестинация България на приоритетните за страната ни пазари. Особено внимание e обърнато на съседните ни страни.

По думите на Николова това лято отново ще се разчита на сънародниците ни, които да изберат курортите и местата за отдих по родното Черноморие пред това в чужбина.среща туризъм

По време на срещата бизнесът постави въпросите за начините за влизане на чужденци в България, както и издаването на визи за руските граждани. Относно чартърите бе споменато, че за април, май и юни има доста анулации и поради тази причина трябва да се действа бързо, за да се намали техният брой.

МВР има готовност да посрещне летния туристически сезон. Има готовност за засилено полицейско присъствие в местата със засилено присъствие на туристи. Ще бъдат привлечени командировани служители от цялата страна, включително и от чужбина при необходимост.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com