снимка: varna.news

Туристическият бранш с искания към депутатите

Туризмът да се превърне в приоритетен отрасъл за новото правителство. Затова призова политиците Обединение „Бъдеще за туризма“ (ОБТ) в навечерието на свикването на 46-то Народно събрание и излъчването на новия кабинет.

Туристическият сектор е в безпрецедентна криза, за излизането от която са необходими голяма инициативност, нестандартни решения, висока компетентност и упорит труд. Това са очакванията ни към бъдещия министър и неговия екип, ако искаме България да остане на картата на световните туристически дестинации, подчертават от ОБТ.

Затова най-голямата неправителствена работодателска организация на туроператорите ще подкрепи кандидатура на професионалист, който познава бранша и неговите проблеми в детайли, готов е да взема смели и нетрадиционни решения и да отстоява прилагането им.

От ОБТ казват, че ще застанат зад прагматик, който работи за спасяване на индустрията. Според организацията новият министър на туризма трябва да има ясна визия и приоритети, да е абсолютно наясно как може да бъде променен досегашният модел на управление, при който политиките се решаваха в кабинетите, а не след обсъждане с бранша.

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com