снимка: Общински съвет-Варна

Трима нови съветници в местния парламент

Трима нови общински съветници положиха клетва във Варна. В началото на днешното заседание на Общинския съвет Стоян Петков, Юлиян Губатов и Веселин Вешев се заклеха „във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите от Варненската община и да работят за тяхното благоденствие“.

Новите съветници заеха местата съответно на Бранимир Балачев, Костадин Костадинов и Цончо Ганев, които бяха избрани за депутати в 47-то Народно събрание. За първи път влизат в състава на местния парламент.

Стоян Петков от ГЕРБ е архитект и член на варненската колегия на Камарата на архитектите. Юлиян Губатов от „Възраждане“ е завършил Икономически университет – Варна и работи като счетоводител. Съпартиецът му Веселин Вешев е дългогодишен състезател по вдигане на тежести, треньор и съдия. От няколко години се занимава със селско стопанство.

Тримата са поредните нови попълнения в Общинския съвет през тази година. По-рано членове на местния парламент станаха Емил Бояджийски, Николай Почеканов, Даниела Димова и Николай Малев.

Прочетете също

кола гуми

Осъдиха варненец за хулиганство на пътя

Шофьор бе осъден от Районния съд във Варна за хулиганство при управление на автомобил.   …