Свързан с убийство произвежда рекламните материали на ГЕРБ за изборите

Бизнесменът Георги Тучев, шеф на фирма „Готмар” в Съединение, свързан с убийството на пловдивския митничар Георги Дребчев през 2016 г., е произвел брандираните минерални води с логото на ГЕРБ за предизборната кампания. За близките връзки между Бойко Борисов и поредния престъпник в държавата, с когото всъщност са си лика прилика, става ясно от проверка в търговския регистър.
Да припомним, че през 2016 година Георги Тучев е голям предприемач, собственик на марки минерални води. Той в един момент изчезва, след като е заподозрян за убийството на митничаря Георги Дребчев.
Тучев бил извикан за разпит в Специализираната прокуратура в София и на следващия ден от него нямало и следа, пишат пловдивски медии. Върнал се чак след като нещата поутихнали и дружбата му с авера Бойко Борисов продължила.
Преди няколко години пък Тучев получил наказателни постановления от ЦИК, защото неправомерно поставил предизборни плакати на ГЕРБ, на които се вижда Бойко Борисов в генералска униформа на магистрала Тракия.
Не е нито тайна, нито изненада, че ГЕРБ и неговият началник Пеевски работят предимно с криминалния контингент на страната.
Всякакви компрометирани и съмнителни типове с бизнес, незнайно как натрупали печалби, са първи приятели на най-известните дебелаци в държавата – за да си правят заедно схемите и да източват от парите на хората.
Нищо чудно разпитваният за убийство Тучев да е изпълнил и поръчка на Бойко и Шиши, типична за мутренския им манталитет. Но няма медиите в държавата, които да разследват тези тесни връзки.

Прочетете също

Избирателната активност е малко над 20%

Избирателната активност към 16 часа в страната за изборите за Народно събрание е 20.44%., а …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com