Слави: Илиев е поводът да не ни подкрепите

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов публикува текст във фейсбук, в който посочва, че кандидатурата на Петър Илиев се използва от другите партии за извиване на ръце и за причина да не подкрепят правителството. Той коментира интервюто на Илиев от тази сутрин по Нова тв, което граждани и медии определиха като агресивно. Според него Илиев е поводът, а не причината.

„Петър Илиев е поводът, който си търсите, а причината е, че всички вие явно сте играчи от статуквото и за нищо на света не можете да приемете някой да ви се бърка в така наречената „политика“. Ами добре, хайде да видим какво ще стане!“, пише Трифонов.

Слави пише, че не е видял много хора да коментират това, което Илиев е казал, а как точно го е казал. „Значи, ако разбирам правилно, явно съществуват хора, които предпочитат сладко да ги лъжат, вместо агресивно да им казват истината. Е, аз не съм от тези хора.“, допълва Трифонов.

„Ако е агресивен, това е явно, когато има причина и основание. А между другото, ще ви призная, че и аз съм агресивен.“, посочва още Слави.

Прочетете също

Избирателната активност е малко над 20%

Избирателната активност към 16 часа в страната за изборите за Народно събрание е 20.44%., а …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com