Ремонтът на ул."Братя Бъкстон"
снимка: Фейсбук, Иван Портних

Приключва ремонтът на ключова варненска улица

Ул. “Братя Бъкстон” е подготвена за асфалтиране в участъка от бул. „Левски“ до ул. „Битоля“. Последната износваща настилка ще бъде положена при подходящи метеорологични условия. Това обяви кметът на Варна Иван Портних с публикация във Фейсбук профила си.Ремонтът на ул."Братя Бъкстон"

От ВиК-Варна приключиха с полагането на новия основен водопровод и отклонения към сградите на ул. “Братя Бъкстон”. Изградени са нови тротоари и бордюри. Ремонтът на ул."Братя Бъкстон"

Предстои ремонт и на следващия участък на ул. „Братя „Бъкстон“ – от ул. „Битоля“ до ул. „Генерал Колев“. Ремонтите са част от плана за рехабилитация на по-малки улици, които осигуряват връзки с бул. „Васил Левски“.Ремонтът на ул."Братя Бъкстон"

Вчера започна полагането на асфалт в района около автоподлеза на ул. „Царевец“. Извършено бе фрезоване, поставяне на нови бордюри и капаци на шахти, ремонтират се дъждоотводнителни отоци.

В ход е основният ремонт на ул. „Д-р Анастасия Железкова“ – от ул. „Разлог“ до бул. „Осми Приморски полк“. Рехабилитация се извършва и на ул. „Разлог“, която е връзката с бул. „Васил Левски“.

Чрез предвиденото ново велотрасе ще продължи надграждането на мрежата от велоалеи на територията на града, като съществуващата велоалея по бул. „Осми Приморски полк“ се свърже с бъдещо трасе по ул. „Мадара“ в посока ул. „Царевец“.

Прочетете също

Ето как може да получим безлихвени кредити за млади семейства

Ето как може да получим безлихвени кредити за млади семейства, двойно по-голямо данъчно облекчение за …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com