снимка: pixabay.com

Нова проверка на „Хемус“

Започна проверка на отсечката от автомагистрала „Хемус“ между Буховци и Белокопитово. Инспекцията идва след думите на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков , който информира, че в този участък има пропадане.

Първото действие, което ние правим е да се запознаем на място с фактическата обстановка и оттук нататък ще последват всички действия, характерни за една проверка, обяви директорът на полциията в Търговище Мариан Михайлов и посочи, че има сформирана комисия, в която влизат представители на МВР и МРРБ.

Смятаме, че преди на мястото, където сега е тази дупка, е имало насип, асфалтово покритие, маркировка и мантинели. За нас е странно защо изглежда така в момента, коментира Михайлов и отказа да се ангажира със срок на проверката, в която участва и МРРБ.

От фирмата, която строи участъка от автомагистралата, уточниха, че в момента укрепват терена. Според строителите нито има свлачище, нито срутище. Става въпрос за допълнителни отводнителни мероприятия – дренажни ребра и откопаване на насип.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com