Вчера на варненското летище кацна самолет от Франкфурт с над гости от Германия; снимка: Летище Варна

Немски туроператори и журналисти на визита у нас

Най-големите германски туроператори са на посещение в България, за да се срещнат със свои партньори и да се убедят на място в качеството на продукта, който предлагаме. Това заяви в „Златни пясъци” служебният министър на туризма Стела Балтова, цитирана от БТА. По думите й тази визита ще окаже своето влияние не само за настоящият момент, но и в стратегически план.

Информацията от гостите какво е състоянието на сектора у нас веднага ще достигне до 11 хиляди туристически бюра в Германия, посочи Балтова. Според нея от значение е и това, че присъстват и журналисти, които чрез свои публикации ще информират немската общественост.

Гостите от Германия бяха специално посрещнати с по една роза на летището във Варна

Германският пазар е приоритетен за нашата страна и правим всичко възможно да привлечем потенциалните туристи, когато бъдат облекчени условията за пътуване, каза още министърът. Според нея от съществено значение е фактът, че страната ни вече е в зелената зона.

Вече е започнало засилване на националната ни реклама на руския пазар. Министър Балтова уточни, че през тази седмица предстои провеждането на сериозен уебинар с руски туроператори, в който ще участват и български екскурзоводи.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com