Летище Варна
снимка: Летище Варна

Летище Варна открива летния сезон с атрактивни дестинации

От 28 март влиза в сила лятното разписание на полетите на Летище Варна, което предлага  възможност за пътуване до атрактивни дестинации.

Bulgaria Air продължава да осигурява връзка от варненското летище до София с полети, които се извършват два пъти дневно, като всеки петък изпълнява по 3 полета. От 25 април авиопревозвачът ще предлага по 3 полета дневно от понеделник до петък и по 2 полета в събота и неделя.

От 28 март Turkish Airlines ще предлага ежедневни полети от/до Истанбул. Austrian Airlines ще извършва полети 6 дни в седмицата от/до Виена, а от 18 април  полетите ще се изпълняват ежедневно.

Wizz Air започват да изпълняват ежедневни полети до Лондон-Лутън, а в последната седмица на март авиопревозвачът подновява полетите си до Шарлероа (всеки вторник и събота), Прага (всеки вторник и събота), Баден-Баден (всеки четвъртък) и Ливърпул (всеки четвъртък).

От 28 март easyJet рестартира полетите си от/до Берлин два пъти седмично и така, заедно с полетите на Wizz Air до същата дестинация, вече ще има директни полети от Летище Варна до германската столица четири дни в седмицата.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com