Снимка: Фейсбук

Корнелия Нинова: Най-голямото усилие и разум ще бъде да направим мнозинство в парламента

Докато се водят разговорите за правителство, най-голямото усилие и разум ще бъде да направим мнозинство в парламента, което да приеме бюджета за 2022 г., още преди да има правителство. Защото в бюджета за 2022 г., а и не само, се залагат всички политики и мерки, особено в трите кризи, в които се намираме – икономическа, социална, здравна. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира резултатите от вота до момента.

Очевидно разговорите ще бъдат сложни, конфигурацията е сложна в парламента, това ще изисква време, но нямаме време за приемане на бюджета за 2022 г., заяви Нинова.

Трудното започва от утре. Вече е очевидно, че и „Възраждане“ влизат по временните резултати, което прави парламента още по-фрагментиран и изисква от всички ни още по-голяма мъдрост и разум при следващите решения, заяви още лидерът на БСП. Когато бъдем поканени за разговори за правителство, ще се отзовем и ще бъдем както и досега диалогични, разумни с конкретни предложения, каза Нинова.

Тя напомни, че по време на кампанията партията е представила плана на формацията за първите сто дни на управление, както и дългосрочна програма за управление на страната.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com