PCR

КНСБ иска безплатни антигенни тестове

От КНСБ искат безплатни антигенни тестове за работодатели и за работници, включително безплатното пробовземане на антигените тестове от лабораториите или на място в предприятието. Позицията на синдиката е по повод мерките срещу COVID-19 у нас.

Ваксинирането е доброволен акт и трябва да остане такъв. От нашата обща отговорност зависи дали ще спрем поредната ковид вълна, казват от КНСБ и призовават призовава работещите български граждани да се ваксинират.

Анкетно онлайн проучване на КНСБ, проведено от 29 октомври до 8 ноември сред 1115 председатели на синдикални организации, показва, че близо 50 на сто от синдикалните лидери на КНСБ в предприятия в цялата страна са със завършен ваксинационен цикъл. Близо една четвърт от анкетираните, или 23,6 процента, са преболедували, без да правят по-нататъшни постъпки за допълнително ваксиниране.

Не са се ваксинирали и не желаят да се ваксинират 15,8%.

Планиращите ваксинация в бъдеще са 7,9%, а тези които заявяват, че са избрали да не се ваксинират по здравословни причина, са 3,7% от запитаните. Към настоящия момент зелен сертификат притежават 60 на сто от запитаните.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com