Ива Митева: Избори 2 в 1 на 7 и 14 ноември

Обединението на парламентарните групи е , ако има избори 2 в 1, те да бъдат на 7 и 14 ноевмри. Последната дата за балотаж е 21 ноември, каза пред журналисти председателят на Народното събрание Ива Митева след председателски съвет.

„Независимо дали ще са само президентски, дали ще има друг вид избори, проблемите са едни и същи. Има проблем с прехвърлянето на собствеността на държавата от фирма „Сиела“, има все още неплащане по договора. Поставят се въпросите, ако случайно има избори две в едно кой е по-евтиният вариант, дали ще се оскъпят, с колко ще се оскъпят, необходими ли са допълнителни машини и колко са те наброй. Поканих Веселин Тодоров на среща с Председателския съвет в 11.30 ч. Поканихме цялото ръководство на ЦИК, за да видим можем ли да се обединим около някакво единно становище, защото всички сте запознати, че подготовката на изборите за 11 юли беше много тежка“, каза  Митева.

Председателят на НС каза още, че не се чувства готова за премиер, като допълни, че не е разговаряла с никой от другите партии, които предложиха тя да заеме евентуално поста при подкрепа на ИТН към правителство с третия мандат . „Аз смятам, че човек трябва да си тежи на мястото. Смятам, че човек трябва да е там, където е най-добре подготвен”, заяви тя.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com