юмрук
снимка: pixabay.com

Дават на съд мъж, счупил челюстта на бившата си

25-годишен мъж, нанесъл побой и причинил средна телесна повреда на жена, отива на съд, съобщиха от Районната прокуратура във Варна.

Пострадалата и обвиняемият се познавали отдавна и имали връзка до лятото на 2018 година, когато поради непрекъснати скандали и честа проява на агресия спрямо жената, включваща физическо насилие, тя се изнесла от дома им и заживяла заедно с общото им дете при родителите си. Въпреки раздялата, двамата продължили да се виждат.

През януари 2020 година, след празник на бащата на пострадалата жена, мъжът бил в нетрезво състояние и заспал в дома на родителите й. При опита й да го събуди, за да си тръгне, пострадалата станала обект на безпричинно нападение. Обвиняемият й ударил няколко шамара без да й дава обяснение, а малко по-късно й нанесъл удар с юмрук в челюстта, като дори успял да я счупи.

Агресията на мъжа не спряла, още няколко пъти той ударил своята жертва и я стиснал за врата. Опитите й да го изгони все пак дали резултат и биячът напуснал жилището.

На следващия ден се наложило пострадалата да потърси лекарска помощ. Подаден  бил сигнал за случилото се.

Предстои делото срещу 25-годишния мъж да бъде насрочено за разглеждане във Варненския районен съд. Ако бъде признат за виновен, той може да получи наказание до 6 години затвор.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com