Борисов предупреди: На прага на политическа криза сме

Живеем във време на изпитания, борим се с непознат враг – невидим, но безмилостен. Светът е в икономическа криза. За жалост в България сме вече и на прага на политическа криза, написа премиерът в оставка Бойко Борисов в профила си във фейсбук.

Обсебени от тесногръдие, омраза и егоизъм. Ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите авантюри. Решителност и отговорност са нужни, за да преминем и през това изпитание. За доброто на всеки дом, за доброто на всеки един от нас. През годините хората ми дадоха много уроци. Аз се уча от тях всеки ден. И се убеждавам, че търпението носи мъдростта. Поучих се и този път, разчетох урока. Знам пътя, знам как можем да го извървим, има още малко време и много усилия, за да тръгнем по правилния път, казва още той.

Борисов казва, че е време за обединение и време за решения! Няма трудност, която да не можем да преодолеем, няма проблем, който да не може да бъде решен, ако сме единни. Доказаха го резултатите от общите ни усилия в борбата с пандемията. Миналата година не беше време за прегръщане, мнозина загубиха близки. Днес сме по-силни, днес прегръдката е по-възможна, днес пътят е наполовина извървян.

По-късно в включване на живо Борисов поиска отлидера на БСП Корнелия Нинова да не вкарва в ГЕРБ в обращение, като е ясно, че не може да има коалиция между двете партии.

Оглушителна е тишината от страна на Румен Радев, Атанас Атанасов и Христо Иванов по повод руските санкции за редица европейски страни, каза Борисов.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com