сн: стоп кадър

Борисов: Балкански поток е български, а не на Путин

„Стига сте обслужвали чужди интереси, мили мои приятели! Балкански поток е 100% български, 100% държавен, не ги е срам да говорят, че на Путин бил”, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция.

Според него гръцката газова връзка няма да е готова юни месец, а по-скоро ноември ще тръгне газ по нея, затова обаче гърците трябва да започнат да правят компресори.

„На Кирил Петков всичко му е построено от нас. Негодници, само Борисов ви е виновен“, оправда се Борисов за коментарите на властта, че реално за последните повече от 10 години няма постигната 100% диверсификация.

Бившият енергиен министър Теменужка Петкова определи като „груба лъжа” твърдението, че България не получава транзитни такси от този проект. Тя съобщи, че приходите от транзитни такси страната ни получава регулярно.

„Това правителство няма да падне. Такива пари имат да разделят, че няма да паднат. Радев избухна, защото му се държат на врата. Нинова и Радев са като майка и баща на отрочето („Продължаваме промяната”, бел. ред.) – единият го подхвърля на другия, той го връща и казва „Не, не, твое си е“, според Борисов.

Прочетете също

Избирателната активност е малко над 20%

Избирателната активност към 16 часа в страната за изборите за Народно събрание е 20.44%., а …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com