България ще почва кампания в социалните мрежи, за да привлече чужди туристи

От думите на служебния минисътр на туризма Стела Балтова, че скоро България ще започне кампания в социалните медии и google , за да привлече туристи от Германия, Великобритания, Полша и Румъния. Също в кратък срок ще започнат преговори с концесионерите на плажовете, за да се намалят цените на плажните принадлежности. Това ще бъде обвързано с концесионните такси.

Според Балтова това ще стане с решение на Министерския съвет и целта е да стане факт до края на месеца.

Служебният министър очаква тази година да има не повече от 100 процента повишение на туристите спрямо 2020 г., както и не повече от 50 на сто спад спрямо 2019 година.

Възстановяване на жизнеспособността на туристическия сектор в България в условията на извънредна епидемична обстановка и извеждане на туризма като приоритет на служебното правителството – това е мисията на служебния кабинет. А приоритетите на служебния министър на туризма са да се подобрят политиките за регулиране на туристическия пазар и администриране на туристическите дейности при запазване на здравето на гостите и работещите в сектора.

Важно е България да бъде представена като сигурна, гостоприемна дестинация, използвайки всички комуникационни канали. Втората цел е да се осигури адекватна, точна, релевантна, необходима за бизнеса и институциите информация.

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com