Алианс Българско Черноморие ще обединява бизнеса и институциите

Популяризиране на морския ни туризъм и изграждане на силен туристически бранд и е една от целите на Алианс Българско Черноморие. Организацията беше учредена преди дни в курорта „Златни пясъци”, а на събитието присъстваха служебният министър на икономиката Кирил Петков и посланици на туристически държави.

Инициативата е на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“, които са концесионер на летищата във Варна и Бургас. Основната цел на Алиансае да обедини усилията на заинтересованите страни в сектора на транспорта и туризма, включително бизнеса, черноморските общини и Министерството на туризма, да започне незабавна работа по разработване и изграждане на силен туристически бранд и слоган на Българското Черноморие, да разработи и приложи маркетингова стратегия и кампания на основните туристически пазари – Русия, Германия, Великобритания, Полша, Чехия, Израел и др.

Алиансът също така има за цел да подобри неефективната комуникация и липсата на силно сътрудничество между заинтересованите страни в сектора.

Прочетете също

Непреходният моден стил на Иван Портних

Модата е важен аспект от визията на всяко общество и е инструмент за изразяване на …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com