Актьори създадоха видео послания за „Варна, която обичам“

Шест видео послания на темата „Варна, която обичам“ създадоха актьори от Драматичен театър „Стоян Бъчваров“.  Проектът е съвместна инициатива между Община Варна и Съюза на артистите в България и е посветен на два големи юбилея – 100 одини от обявяването на морската столица за курортен град и 100 години ДТ „Стоян Бъчваров“.

Във видеата участват Александра Майдавска с клипа „Нейното море“, Михаил Мутафов – с „За изкуството и магнетизма“,  Полина Недкова – с „Различните лица на Морската градина“, Симеон Лютаков – с „Легендарният Аладжа манастир“, Стоян Радев – с „Домът на Стоян Радев – Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ и Христина Джурова – с “Антични стъпки в Римските терми“.

Посланията са посветени на емблематични забележителности и символи на морската столица, разказани от хора на изкуството, и пречупени през техните лични истории.

Видеата се разпространяват в официалните информационни канали на Община Варна live.varna.bg, visit.varna.bg, във Facebook, YouTube и Instagram, както и на видео екраните в центъра на града.

Прочетете също

Студентка от Морско училище помага на ученици да кандидатстват в гимназия

В съвременния свят, където конкуренцията в образованието става все по-ожесточена, помощта и насоките за правилния …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com